Peste 40 de unități de învățământ din Caraș-Severin rămân închise și în această săptămână! Deci, unii elevi continuă să învețe de acasă

41 de unități de învățământ din Caraș-Severin rămân închise și în această săptămână și astfel, elevii continuă să învețe online, de acasă, din cauză că prea puțini dintre profesorii de acolo s-au vaccinat anti COVID.

De asemenea, conform Inspectoratului Școlar Județean, 7 cadre didactice și 9 elevi sunt declarați bolnavi de COVID.

Însă, dacă în urmă cu o săptămână, doar 2 școli aveau rata de vaccinare de 100%, acum numărul acestora a crescut.

Mai exact, astăzi, 81 de unități de învățământ din Anina, Armeniș, Băile Herculane, Bănia, Băuțar, Berzovia, Bocșa, Bolvașnița, Brebu, Buchin, Caransebeș, Constantin Daicoviciu, Cornea, Cornereva, Coronini, Dalboșeț, Dognecea, Ezeriș, Forotic, Glimboca, Grădinari, Iablanița, Lăpușnicu Mare, Luncavița, Lupac, Mehadica, Moldova Nouă, Naidăș, Obreja, Ocna de Fier, Oravița, Oțelu Roșu, Păltiniș, Pojejena, Prigor, Ramna, Răcășdia, Reșița, Sacu, Șopotu Nou, Ticvaniu Mare, Văliug, Zăvoi și Zorlențu Mare au o rată de vaccinare anti COVID de 100%.

Însă, chiar dacă școlile nu mai țin cont de incidența din localitate, iar rata de vaccinare este de peste 60%, ele se închid în cazul în care 50% din clase au cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *