Peste 50 de locuri de muncă vacante în județul Caraș-Severin!


Anul 2024 a venit cu noi locuri de muncă vacante în județ! Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin a anunțat faptul că în această săptămână în județ sunt disponibile peste 50 de locuri de muncă. Toate se află la Reșița și la Bocșa.

 

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Caraș-Severin a anunțat faptul că angajatorii au pus la dispoziție pentru cărășeni peste 50 de locuri de muncă vacante în județ, în această săptămână din noul an, 2024. Așadar, 54 de locuri de muncă sunt vacante atât la Reșița cât și în Bocșa.
Cele mai multe sunt în municipiul Reșița, unde angajatorii au pus la dispoziție 13 locuri de muncă pentru confecționer asamblator articole textile, 5 posturi pentru controlor calitate, 7 pentru manipulant mărfuri, dar și inginer calitate.
Mai sunt puse la dispoziție locuri de muncă cum sunt lăcătuș, sudor și inginer, locuri de muncă disponibile atât la Reșița cât și la Bocșa.
Persoanele interesate să afle mai multe informații despre locurile de muncă vacante în județ, pot accesa site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, www.anofm.ro sau pot merge la sediul instituției situat pe strada Traian Lalescu, nr. 17 sau sunând la numerele de telefon puse la dispoziție: 0255.212.160, 0255.212.380, 0255.214.095. sau să trimită un pe email pe adresa caras-severin@anofm.gov.ro.

Agentielocala Meserie Nr loc de munca
RESITA CONFECTIONER ASAMBLATOR ARTICOLE DIN TEXTILE 13
RESITA INGINER CALITATE 1
RESITA CONTROLOR CALITATE 5
RESITA MUNCITOR NECALIFICAT IN INDUSTRIA CONFECTIILOR 8
RESITA TEHNICIAN ANALIST CALITATE 1
RESITA MANIPULANT MARFURI 7
RESITA SOFER AUTOCAMIOANE SI CAMIONETE 2
RESITA MUNCITOR NECALIFICAT LA INTRETINEREA DE DRUMURI, SOSELE, PODURI, BARAJE 1
RESITA MASINIST LA MASINI PENTRU TERASAMENTE (IFRONIST) 1
RESITA+ BOCSA LACATUS ANSAMBLE SUDATE 10
RESITA+ BOCSA SUDOR MIG MAG 4
RESITA+ BOCSA INGINER TCM 1
TOTAL JUDET 54

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *