Polițiștii cărășeni s-au întrecut la competiția de tenis de masă. Aceasta a fost prima competiție organizată în preajma zilei Poliției Române, sărbătorită la data de 25 martie


Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, împreună cu organizațiile sindicale, asociațiile profesionale ale polițiștilor și Asociația Sportivă a Polițiștilor din Caraș-Severin au demarat zilele trecute activitățile sportive organizate cu ocazia Zilei Poliției Române, care va fi celebrată la data de 25 martie.

Anul acesta, pe 25 martie, se împlinesc 201 de ani de la atestarea documentară a Poliției Române.

La fel ca în anul precedent, prima dintre competițiile organizate a fost competiția de tenis de masă, care s-a desfășurat în incinta sălii de sport a Colegiului Național „Traian Lalescu”, Reșița.

La această competiție s-au înscris 16 polițiști din cadrul inspectoratului de poliție și în ciuda faptului că jocul a fost unul amical, lupta pentru un loc pe podium a fost una strânsă, iar clasamentele din anii precedenți au fost răsturnate parțial.

Cei trei finaliști au fost Cosmin Franț, subinspector din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și Flavian Savescu, comisar-șef, din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița, pe locurile al treilea și al doilea, iar câștigătorul competiției din acest an este Cristian Sârbu, agent-șef principal de la Serviciul Cabinet.

Toți participanții au fost felicitați de către șeful inspectoratului, comisar-șef Constantin-Cătălin Georgescu, iar câștigătorii au fost recompensați cu diplome de merit și premii constând în echipamente sportive, asigurate de către Asociația Sportivă a Polițiștilor.

Competițiile sportive organizate de către inspectoratul județean de poliție continuă în această perioadă. Astăzi s-au desfășurat și competițiile de minifotbal.

11 echipe au fost  înscrise să joace meciuri de minihandbal la Sala Polivalentă Reșița și la Sala de Sport Polivalentă Moroasa a Centrului Universitar UBB Reșița.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *