Primăria Caransebeș are planuri mari și depune încă 3 proiecte pe Planul Național de Redresare și Reziliență

Primăria Caransebeș depune încă 3 proiecte pe Planul Național de Redresare și Reziliență.

Primul proiect are în vedere modernizarea și eficientizarea transportului public, prin achiziția de mijloace de transport nepoluante, adică autobuze electrice. Mai exact, se vor achiziționa 4 autobuze electrice.

Al doilea proiect se referă la promovarea infrastructurii de alimentare a vehiculelor electrice, adică se vor achiziționa 10 stații de reîncărcare a vehiculelor electrice, mai exact 3 puncte de reîncărcare rapidă și 7 de reîncărcare lentă

Iar al treilea proiect are în vedere eficientizarea și digitalizarea interacțiunilor dintre cetățeni și administrația publică. Mai exact, se vor achiziționa sisteme inteligente de transport pentru cele 4 autobuze electrice, printre care calculator dispozitiv de vânzare bilete, dispozitiv eliberare chitanță la plata cu card bancar, dispozitiv validare bilet hârtie, panouri informare călători, panouri led, senzori pentru numărare călători, sistem audio încorporat, microfon, antenă GPS, monitor vizualizare video și camere video interior.

Toate cele 3 proiecte au o perioadă de implementare de 36 luni de la semnarea contractului de finanțare, dar nu mai târziu de anul 2026.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *