[VIDEO] Reșița Locomotives Open a adunat 65 de copii la Cupa Liceelor Dacus și aproximativ 100 de jucători de Flag Football din țară în a doua zi, la Flag Football Tournament

 

Reșița Locomotives Open s-a încheiat cu premierea câștigătorilor. Evenimentul a adunat 65 de copii la Cupa Liceelor Dacus și aproximativ 100 de jucători de Flag Football din țară în a doua zi, la Flag Football Tournament.

La Cupa Liceelor Dacus, prima competiție de Flag Football între licee din România, s-au prezentat elevi determinați, adevărați luptători, am trăit faze memorabile, multe emoții, zâmbete și veselie.

După două luni de antrenamente intense și pregătiri, competiția a adunat 6 echipe de la 7 licee din Reșița și Bocșa: Lalescu Lightnings, Tehnic Chiefs, Vuia Devils, Tietz Titans, Eliade Legends și Lucaci Steelers. Elevii au beneficiat de logistică, echipamente personalizate, au ales singuri denumirile și logo-urile echipei lor, au participat la promovarea evenimentului de Flag Football prin transmiterea de afișe în școlile lor, prin clipuri publicitare în care sunt amintite beneficiile pe care Flag Football-ul le are în rândul tinerilor.

Clasamentul final i-a adus pe primele trei locuri pe: 1. Vuia Devils; 2. Lalescu Lightnings; 3. Lucaci Steelers. Alte titluri de recunoaştere oficială au revenit următorilor elevi: „Best QB” – Alex Rus de la Colegiul Național Traian Vuia, „MVP” – Noam Faur de la Colegiul Național Traian Lalescu, „Best Defensive Player” – Mario Dăscălescu de la Liceul Tehnologic Constatin Lucaci Bocșa, „Best Ofensive Player” – Narcis Colto de la Colegiul Național Traian Vuia.

Contextul în care s-au aflat elevii în aceste luni i-a determinat să aibă o atitudine responsabilă în mod constant, ceea ce aduce un plus în procesul de învățare.

A doua zi, Flag Football Tournament a adunat sportivi din Timișoara, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Bocșa și Reșița într-o competiție care își propune să facă cunoscut Flag Football la nivel național.

Clasamentul final a fost următorul:

Flag Football seniori:

1️⃣Cluj Crusaders
2️⃣Timișoara 89ers
3️⃣Reșița Locomotives
4️⃣Renegades Timișoara
5️⃣Mureș Monsters

Flag Football juniori:

1️⃣Cluj Crusaders
2️⃣Timișoara 89ers
3️⃣Reșița Locomotives
4️⃣Mureș Monsters
5️⃣Lucaci Steelers Bocșa

„Cu multă încredere și determinare continuăm să ținem steagul sus pentru viitorul Flag Football-ului românesc, cu speranța că țara noastră are șansa participării la Olimpiada din 2028.” – Au transmis reprezentanții Reșița Locomotives.

 

 

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *