Robbie Williams ne poartă înapoi în anii ’80 cu o piesă inspirată de filmele populare în acea perioadă – ”Gold”.

Robbie Williams ne poartă înapoi în anii ’80 cu o piesă inspirată de filmele populare în acea perioadă. Noul single al artistului se numește ”Gold”.

„Piesa face trimitere la anii ’80 și filmele cu adolescenți, în special cele ale lui Johnn Hughes („The Breakfast Club”, „Sixteen Candles”, „Pretty in Pink”). Am vrut să fac o piesă care să capteze spiritul acelei perioade, 1984, 1985, 1986, acea naivitate și simplitate”, a detaliat Robbie Williams.

„Gold” este extras de pe noul album „Under the Radar Vol. 3”, cea de-a treia parte a unui proiect ce adună sub o singură umbrelă piese compuse și înregistrate de-a lungul celor 20 de ani de carieră solo a artistului britanic. Discul poate fi deja precomandat, urmând a fi lansat oficial pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Artistul britanic a fost întâmpinat pe 17 iulie de 65.000 de spectatori. Turneul desfășurat sub egida Let Me Entertain You i-a dat posibilitatea lui Robbie să facă un show antrenant, în care a interpretat atât compoziții proprii, cât și câteva preluări celebre, precum ”Bohemian Rhapsody” (Queen), ”My Way” (Frank Sinatra) și ”Freedom” (George Michael).

Post Author: www.banatfm.ro

www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *