S-au ales cu dosar penal

Polițiștii din Caransebeș au depistat, în Piața Agroalimentară din localitate, o femeie de 48 de ani, care deținea în vederea comercializării, 60 de bucăți de articole pirotehnice. Aceasta este bănuită că ar fi comercializat alte 9 cutii de articole pirotehnice, din același model cu cele găsite asupra sa. Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, atât articolele pirotehnice găsite asupra persoanei bănuite, cât și banii obținuți din comercializarea celor 9 cutii de petarde.

De asemenea, polițiștii caransebeșeni au depistat pe o stradă din oraș un autoturism din care unul dintre pasageri a aruncat un articol pirotehnic, în timpul mersului. Polițiștii au urmărit autoturismul în cauză, iar la controlul efectuat au fost găsite și ridicate 375 de bucăți de articole pirotehnice. În autoturism au fost identificați un bărbat de 36 de ani, din Caransebeș, împreună cu fiul său de 14 ani, iar acesta din urmă a fost sancționat contravențional cu amendă pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale pentru nerespectarea regimului materiilor explozive și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și se continuă cercetările.

Post Author: Andreea Ilie

Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *