„Și copiii îngerilor au nevoie de mate”

O veste extrem de tristă a picat ca un trăznet peste toți cei care l-au cunoscut, iubit și apreciat. Profesorul Marius Șandru a plecat la ceruri. Nefericitul eveniment a avut loc brusc și crud, un infarct pe terenul de tenis produs în această dimineață. Marius Șandru a fost extrem de iubit de generații întregi de elevi și respectat de colegi. A fost profesor de matematică și director al uneia din cele mai performante școli gimnaziale din Caraș Severin. școala cu clasele I-VIII nunărul 2. Cuvintele sunt greu de găsit în astfel de momente, atUnci când nu ești numai jurnalist, ci și părintele unui copil care l-a avut profesor pe Mariu Șandru și care l-a iubit pe Marius Șandru. Profesorul Ovidiu Bădescu a postat un mesaj care spune cam tot despre Marius Șandru
„ȘI COPIII ÎNGERILOR AU NEVOIE DE MATE, probabil asta e explicația pentru care Marius Șandru a plecat azi dintre noi, spre ceruri.
Unul din cei mai buni prieteni de-ai mei, prof de mate și director la Gen.2, a format nenumărate generații de elevi învățându-i nu doar mate, ci mai ales cum să răspândească bucuria în jurul lor.
Ajuta de fiecare dată pe toți cei care aveau o problemă, era permanent zâmbitor și câuta cea mai bună soluție în oricare problemă de-a vieții.
“ACUM N-O SĂ MAI AVEM NICIUN PROF CARE SĂ NU ȚIPE LA NOI” afirma fiul meu cu tristețe……
Să ai drum lin și multă lumină, Marius!” Dumnezeu să-ți lumineze calea!

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *