The Rolling Stones aduce înapoi sound-ul rock al anilor ’70 odată cu lansarea noului single, „Angry”

The Rolling Stones aduce înapoi sound-ul rock al anilor ’70 odată cu lansarea noului single, „Angry”. Este primul track extras de pe primul album cu material original al formaţiei din ultimii 18 ani.

După o îndelungată campanie de teasing, formaţia a confirmat în sfârşit existenţa albumului „Hackney Diamonds”, iar primul single este chiar „Angry”. Videoclipul său oficial îi prezintă pe Mick Jagger, Keith Richards and co întineriţi digital şi etalând mostre de măiestrie pe postere uriaşe din Los Angeles, în animaţii complexe.

Debutul lui „Angry” s-a făcut în mare stil, cu un interviu ţinut de Jimmy Fallon în cadrul show-ului său şi transmis live pe YouTube. Protagonista acestui videoclip este vedeta serialului Euphoria Sydney Sweeney. De artwork-ul animat din clip s-a ocupat animatoarea digitală Paulina Almira.

„Hackney Diamonds” este albumul cu numărul 24 pentru The Rolling Stones şi este primul cu muzica originală din 2005 încoace. Pe atunci apărea „A Bigger Bang”. În 2016 mai apărea „Blue & Lonesome” un LP de coveruri după piese blues care au şlefuit sunetul Rolling Stones.

Trupa este compusă din Mick Jagger, Keith Richards şi Ronnie Wood, dar pe album îl vom auzi şi pe toboşarul Charlie Watts pe câteva piese. El a încetat din viaţă în 2021.

Noul LP a fost produs de către Andrew Watt, chitarist şi producător care a lucrat cu Ozzy Osbourne la ultimele sale două albume solo. „Hackney Diamonds” se va lansa pe 20 octombrie. Include 12 track-uri, dintre care două compuse de către toboşarul Charlie Watts.

Discul a fost înregistrat în diferite studiouri din Los Angeles, Londra, Bahamas, Germania, New York.

The Rolling Stones lua naştere în Londra în 1962 şi este o trupă activă de 6 decenii, poate cea mai rezistentă trupă engleză din istorie. A definit ceea ce avea să fie cunoscut ca hard rock şi iniţial l-a avut pe Brian Jones ca lider, dar până în 1968 problemele cu drogurile l-au făcut să treacă în plan secund.

La începuturile sale grupul cânta coveruri şi făcea parte din contra cultura anilor 1960.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *