Tot ce-ai vrut sa faci, fă acum!

Lasă naiba telefonul. Oricum nu te mai tine mult bateria. Mai bine du-te si spune-i ce simți. Nu lasa iubirea sa se descarce. La un moment dat, nicio priza a sufletului nu o va mai putea încarca. Ți-ai spus de atâtea ori ca o vrei lângă tine. Niciodată nu te-ai ținut de promisiune. Ti-a fost mai ușor sa mergi sa iti cumperi țigări atunci când rămâneai fara ele. Însă dragostea ei nu o poți cumpara de niciunde atunci când rămâi fără… Ea!

Ai spus mereu ca vrei sa o auzi. Pune mâna pe telefon si sun-o. Iar dacă nu-ți Răspunde, mai sun-o o data! 🙂 Nu iti amâna trăirile. E ca si cum ti-ai anula ființa si ai calca peste emoții, strivindu-le. Iti spui mereu ca si maine e o zi. Imaginează-ți ca maine nu este. Mâine înseamnă poimâine. Așa cum poimaine poate însemna niciodată. Pentru ca niciodată e mult mai comod. De cele mai multe ori.

Prinde curaj si Prinde-o de mâna. Nu il lasa pe altul sa ii numere alunițele. 🙂 Caci numai tu stii unde se ascund pe trupul ei. Nu il lasa pe altul sa ii treacă mâna prin par. De la păr la buze nu este decât un pas. Iar mai apoi se ajunge-n inima.

Tot ce-ai vrut sa faci, fa acum! Pentru ca tot ce iubești azi, maine s-ar putea sa nu mai fie!

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *