Un nou director medical la SJUR

Medicul primar Gheorghe Beg, șeful secției de Urologie este noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Reșița. Mandatul doctorului  Gheorghe Beg este cel puţin pentru următoarele 6 luni. Până la data de 2 mai funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Reșița a fost ocupată de medicul Cosmin Librimir. Medicul Gheorghe Beg s-a remarcat pe tot parcursul carierei sale profesionale, după ce a absolvit Facultatea de medicină din Timișoara cu nota 10. Chiar în urmă cu un an la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, pe Secție Urologie avea loc, în premieră, la nivel național o intervenție în patologia oncologico-urologică, cu aparatură și metodă de ultimă generație, respectiv în sistem 3D4K tumoarea malignă era îndepărtată de pe rinichi, fără ca acesta să fie afectat de intervenție. Managerul Spitalului Județean de Urgență din Reșița, Alina Stancovici preciza la acel moment:”


La acest moment, deosebit pentru lumea medicală din Reșița și Banatul de munte, participă medicul reșițean Gheorghe Beg, împreună cu conf.univ. dr. Bogdan Petrut din Cluj-Napoca, alături de 10 tineri medici rezidenți clujeni. Intervenția în premieră prin metoda apărută în decembrie anul trecut, a fost posibilă la Reșița prin implementarea unui proiect european, care a adus spitalului aparatura nouă, de calitate. Colaborarea pe parte de tehnică medicală cu firma Storz, de renume în lumea aparaturii specifice intervențiilor urologice, a făcut ca acest moment să fie fără cusur. Colaborarea cu medicul conferențiar universitar Bogdan Petrut de la Cluj, un brand al Urologiei românești, face onoare unității sanitare, iar acest lucru se datorează deschiderii și implicării pe care dr. Gheorghe Beg le manifestă în profesia sa. ”
Medicul, Gheorghe Beg este angajat ca medic la SJUR, având o cariera de 35 de ani, fiind în timp, cu mici sincope, medic-sef al Secției Urologie, ultima data ocupând acest post prin concursul susținut în septembrie 2021.

Post Author: Cornelia Dunăreanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.