[VIDEO] Prestații remarcabile ale sportivilor de la CSM Caransebeș la Campionatul Național desfășurat la București

Sportivii de la CSM Caransebeș au avut prestații remarcabile în cadrul primei etape a Campionatului Național, desfășurat la București.
În cadrul competiției U18, Băltariu Dumitrel a reprezentat clubul în probele de 1500m și 800m. Dumitrel a reușit să stabilească recorduri personale în ambele curse, demonstrând o formă excelentă și o determinare deosebită.
La categoria U16, Baltariu Ioan a participat în proba de 1500m obstacole, unde a obținut un loc 2 meritoriu și a stabilit, de asemenea, un nou record personal. Performanța sa subliniază progresul și talentul tânărului sportiv.
Tot în acest weekend, la București, s-a desfășurat și Campionatul Municipal, unde sportivii de la CSM Caransebeș au continuat să impresioneze. La categoria U14, Suha Hannah a alergat în proba de 300m, reușind un record personal. La categoria U12, Buță Giulia a concurat în proba de 150m, obținând locul 3 și stabilind un nou record personal.
Fiat Ariana a avut o performanță deosebită, câștigând proba de 500m cu un nou record personal și obținând locul 2 în proba de 150m, unde a reușit, de asemenea, un record personal.

„Performanțele sportivilor de la CSM Caransebeș subliniază efortul și dedicația depuse în antrenamente, promițând rezultate excelente în competițiile viitoare. ” – a transmis antrenorul sportivilor, Dragomir Călin Mihai, pe pagina sa de facebook.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *