Vremea se răcește în toată țara săptămâna aceasta! La munte va ninge!

Vremea va rămâne oscilantă în următoarele două săptămâni, în aproape toate regiunile, iar probabilitate de apariţie a ploilor va fi mai ridicată. În zonele de munte, precipitaţiile vor fi sub formă de ninsoare.

În Banat, săptămâna aceasta, temperaturile vor avea mici variații de la o zi la alta. Acestea vor fi în scădere până la medii ale maximelor de 6- 7 grade și ale minimelor de 0-1 grad. Pe parcursul săptămânii umrătoare, se încâlzește din nou! astfel temperatura aerului va crește ușor și va atinge medii ale maximelor de 9-10 grade și ale minimelor de 2- 3 grade. Dar probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată.
La munte, vremea se va răci ușor și treptat. Astfel că mediile maximelor vor coborî de la 2 spre -2 grade și ale minimelor de la -2 până la -6 grade. Regimul termic va deveni oscilant, astfel că valorile diurne vor fi de -1 și 2 grade, iar cele nocturne de -6 și -2 grade. Precipitațiile iși vor face apariția sub formă de ninsoare, cu o probabilitate mai mare ca acestea să fie extinse în zilele de 11 și 12 ianuarie.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *