Bitza a lansat o piesă ca la început de mileniu, genul de track clasic de petrecere, „Los Maniachis”

Bitza a lansat o piesă ca la început de mileniu, genul de track clasic de petrecere, „Los Maniachis”. E o colaborare cu două treimi din trupa Paraziţii, Ombladon şi şi FreakaDaDisk.

Bitza, devenit un prolific podcaster în ultimul an se întoarce în muzică şi nu oricum, ci cu un album nou. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă DJ Gojra în noul său podcast cu rapperul Phunk B. „Los Maniachis” are o doză de umor pueril şi clasicul mesaj anti poliţie pe care hip hop-ul îl propagă de decenii. Este şi clasica tematică legată de „maria” şi fumatul său, cu aluzie la „4 20” şi clasicele glumele împământenite de la Snoop Dogg şi Cypress Hill.

Videoclipul are ceva de „Las Fierbinţi”, dar uşor în altă cheie, mai urban. Aparent scenariul şi regia video le aparţin chiar lui Ombladon şi Bitza. De muzică s-au ocupat Keri, Bitza şi FreakaDaDisk, iar versurile sunt scrise de Bitza şi Omblaon. La chitară cântă chiar Bitza. E amuzant să îi vedem pe cei doi rapperi îmbrăcaţi în port tradiţional mexican, mai ales pe Ombladon pe care îl prinde atât de bine costumul.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *