Cât „costă” o relație la distanța?

cat-costa-o-relatie-la-distanta

Am crezut întotdeauna in relațiile la distanța. Treaba cu „toti patru sunt Fericiți” se aplica atunci cand principalii protagoniști isi doresc cu totul altceva si constata cat de nefericiți sunt. Atât împreuna cat si separat. O relatie la distanța funcționează numai atunci cand ambii parteneri așteaptă aceleași lucruri si se îndreaptă cu pași mărunți, dar siguri înspre ele. Distanța este acceptata numai atunci cand se confunda cu așteptarea zilei in care cei doi se vor îmbrățișa sub acelasi semn. In care cei doi se vor (re)intâlni si nu se vor mai separa din acel moment.

Daca ea isi doreste atât de rău jobul mult visat si pentru asta e necesar sa rămâna in orașul ei iar el nu se poate desparți de orașul lui, cel mai bine ar fi ca amandoi sa rămâna in spatiul lor si sa isi vadă de Viata lor. Separat, in orașe separate, lumi separate si iubiri separate.

„Te iubesc atât de mult”, deși nu te-am văzut niciodata decat imaginându-te si auzindu-ti vocea in diminețile timpurii sau in serile demult apuse! Asta nu o cred nici azi, nici maine si niciodata. Sa iubesti inseamna mult mai mult decat vorbe. Iubirea depășește imaginația si pune in ecou auzul. Iubirea necesita timp, transformare si evoluție. Împreuna.

Iar atunci cand spui ca evoluezi langa un partener pe care nu l-ai simțit decat un Weekend in doua luni de zile si pe care il adori doar din cuvintele frumos rostite la telefon sau in scris, nu faci decat sa te minți singur. Si sa il minți si pe celalalt cu zâmbetul pe buzele tremurânde. Fara sa vrei, rezultatul va fi acelasi.

O relatie la distanța e posibila atunci cand distanta nu este un obstacol. Cand ai inceput sa o vezi asa, incepi sa anihilezi trăirile si sa iti sugrumi inima. Iar dragostea nu merita a fi sugrumată. Pentru nimeni si pentru nimic in lume. O relatie la distanta este posibila atunci cand distanta se micșorează, nu creste. Atât cea de pe harta cât si cea dintre suflete.

In final, asculta-ti inima si vorbește cu ea. E singura care iti va spune cat si cum trebuie sa astepti.

Ne e niciodata prea mult sau prea tarziu sa-ti astepti sufletul pereche. Dar ai grija cat si pe cine astepti.

Pentru ca, intr-o relatie la distanta, partenerul potrivit iti va duce dorul. Cel nepotrivit te va uita!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

Post Author: Alexandru Chermeleu

Alexandru Chermeleu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *