Cum arata si cat costa cele mai scumpe produse cosmetice din lume (IV) – Cel mai scump ruj din lume

Dacă tot am intrat în luna cadourilor vă prezentăm în această săptămână cele mai scumpe produse cosmetice din lume, poate vă gândiţi să faceţi cadou persoanei iubite unul dintre ele.

Oare la ce produse cosmetice apeleaza femeile bogate ca sa pacaleasca timpul? M-ai crede daca ti-as spune ca folosesc un rimel de 14.000.000 dolari sau un ruj de 62.000 $? Afla de mai jos cum arata si cat costa cele mai scumpe produse cosmetice din lume!

Cel mai scump ruj din lume

Ma intrebam, oare cum se aplica un ruj cu diamante la fel ca cel de la Guerlain? Am aflat imediat ca rujul este unul absolut normal, doar ca ambalajul lui difera. Si difera…mult. Pana la 62.000 $! Rujul KissKiss Gold and Diamonds de la Guerlain beneficiaza de un flacon greu de 110 grame, din aur si 200 de diamante.

Bonusul la cumpararea acestui ruj? O intalnire privata cu Olivier Echaudemaison – directorul de creatie al casei Guerlain, posibilitatea de a comanda o nuanta de ruj unicat + o pensula de aplicare a rujului personalizata. Toate intr-o husa de protectie din piele de caprioara neagra introdusa intr-o cutie din piele neagra lacuita.

Poate fi cumparat la preţul de 62.000 $.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *