Dirty Nano și Giulia au lansat „Fumez Amintiri”, o piesă ce vorbește despre o dragoste pierdută

Dirty Nano și Giulia au lansat „Fumez Amintiri”, o piesă ce vorbește despre o dragoste pierdută. „Fumez Amintiri” este compusă de Vlad Popescu, Ana Maria Stancu, George Hora și Tinu Vidaicu. Este o piesă energică, ce te invită la dans, dar cu un mesaj melancolic. Versurile vorbesc despre o poveste de dragoste încheiată din care nu au mai rămas decât amintirile.

Colaborarea „Fumez Amintiri” este lansată alături de un videoclip regizat de Ioana Stan. Vizualul este dinamic, și îi are ca protagoniști pe cei trei muzicieni.

„Gata! S-au aliniat planetele în sfârșit și s-a lansat piesa pe care o așteptam cu cea mai mare nerăbdare. <> e piesa pentru care am stat cuminte, am avut răbdare și încredere că lucrurile se vor așeza frumos și firesc pentru ca ea să ajungă la voi. Știu că așteptați de foarte mult timp ceva muzical din partea mea și sper că a meritat așteptarea! Sunt recunoscătoare că bucuria asta o împart cu doi prieteni care îmi sunt familie, Tinu Vidaicu și George Hora”, este o parte din mesajul scris de Giulia pe Facebook.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *