DJ Project a lansat „Supranatural”, prima colaborare alături de Ioana Ignat

DJ Project a lansat „Supranatural”, prima colaborare alături de Ioana Ignat, o piesă despre doruri puternice, care fac reîntâlnirea cu acea persoană specială să pară ireală, un fenomen supranatural. Timbrul incomparabil al Ioanei și producția semnată de cei de la DJ Project conturează sound-ul dance și original pe care fanii grupului îl adoră, care îi va purta între vis și real.

Piesa a fost scrisă de Alexa Emanuela și produsă de DJ Project. Videoclipul piesei „Supranatural” a fost regizat și produs de Alex Ceaușu.

„Vocea Ioanei Ignat este una specială, ne bucurăm că o avem alături de noi pe scenă și acum și în playlistul nostru. Ne place să credem că <> e o piesă care pune în valoare ce avem mai bun atât noi, cât și ea”, a declarat DJ Project.

Ioana Ignat a adăugat:

„Abia aștept să auziți noua piesă! Am lucrat cu oameni foarte faini, așa că tot procesul a fost distractiv și relaxant. Mai multe nu vă spun încă, dar sunt convinsă că veți îndrăgi peisajele de vis și invitatul special din povestea clipului și mai ales piesa, care este super pozitivă și dinamică!”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *