Edward Sanda și Cleopatra Stratan colaborează din nou și ne spun că este „Vremea de iubit”

Cunoscuți pentru povestea specială de iubire, dar și pentru chimia pe care o au din punct de vedere muzical, cei doi artiști arată publicului că iubirea și arta pot face o pereche excelentă.

Compusă de către Edward Sanda alături de Cleopatra Stratan și Gheorghe Vijay, „Vremea de iubit” pune în muzică și versuri tot ce un îndrăgostit își dorește să audă atunci când acest sentiment își face loc în viața, dar și în inima oamenilor.

„Am lucrat la această piesă alături de Randi, Cleopatra, Vijay și Mădălin Roșioru și reflectă extrem de mult povestea noastră de dragoste, dar sunt sigur că în ea se vor regăsi și alți îndrăgostiți! Cred că prima strofă exprimă foarte mult ceea ce simt pentru Cleo încă de când am cunoscut-o și anume că pentru mine e unică, rară și specială așa cum spune și versul <>! E o piesă pe care poți să dansezi, să iubești și să i-o dedici partenerului/ partenerei. De asemenea, este singura piesă pe 2023 din partea noastră ca și cuplu pentru că în fiecare an vom lansa doar o piesă împreună. Sperăm să atingă cât mai multe inimi!”, a declarat Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a adăugat:

„Ne-am dorit să fie o poveste care să prezinte un alt nivel al relației. Piesa «Vremea de iubit» înglobează viața de după căsătorie, în care cuplul a avansat în relație. Piesa a fost scrisă și compusă împreună și ne-au ajutat și prietenii noștri Randi și Vijay. La filmarea videoclipului a fost fun, ne-am dorit să dansăm și am reușit alături de Simona Mereu și Emanuel să facem această coregrafie frumoasă care nu a fost nici grea, nici ușoară, mai ales că am avut o săptămână de repetiții ca să ajungem la rezultatul acesta. Mulțumim lui Silviu pentru videoclipul acesta superb, mai ales că partea de dans arată o altă latură a noastră și sperăm să le placă oamenilor cum ne place și nouă”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *