Erika Isac te anunță că ,,Vine poliția” – soundtrack-ul oficial ,,Haita de acțiune”

Erika se alătură găștii din ,,Haita de acțiune” și lansează ,,Vine poliția”, pentru a contura muzical scenele comediei ce urmează să fie lansată pe data de 21 martie. ,,Vine poliția” e o piesă antrenantă, ce vine cu flow-ul și atitudinea de luptătoare a Erikăi.

Piesa a fost compusă de Erika Isac, Cezar Guna și Costel Domințeanu (DOMINO), care s-a ocupat și de producție.

,,Mă bucur că pot contribui la soundtrack-ul acestui film, e prima mea experiență de genul și am încercat să extrag vibe-ul general din scene pentru ca piesa să fie cât mai autentică. Până să iasă și <> pe 21 martie, bucurați-vă de piesă și luați atitudinea pe care v-o transmite. Love.” ne spune Erika Isac.

După succesul producției „Miami Bici”, „5gang: Un altfel de Crăciun”, „Tabăra”, „Romina VTM” și „Teambuilding”, Vidra Productions continuă în forță cu o nouă comedie: ,,Haita de acțiune”. Filmul va avea premiera pe data de 21 martie și spune povestea unui polițist rutier, care își dorește să rezolve cazuri mult mai complexe.

Filmul este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru „Rezumatul Zilei” și „Tabăra”), iar producători sunt Matei Dima, Ștefan Lucian și Alexandra Hash. Din distribuție fac parte Matei Dima, ANTONIA, Elena Chiriac, Anca Dumitra, Vlad Brumaru, Iulian Postelnicu, Anca Dinicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Sergiu Smera, Alex Delea, Cristi Pulhac.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *