Etapa a 13-a a Ligii a treia de fotbal, nu a fost cu ghinion pentru formația cărășeană Voința Lupac! Voința Lupac a ieșit victorioasă!

Etapa a 13-a a Ligii a treia de fotbal nu a fost una cu ghinion, ba din contră a fost una foarte norocoasă pentru Voința Lupac. Lupacul a jucat contra echipei Jiul Petroșani și s-a impus la final cu scorul de 4 la 0.

După ce formația de fotbal cărășeană, Voinţa Lupac și-a adjudecat încă o victorie în urma celei de-a 12-a etape din campionatul Ligii a treia de fotbal cu echipa de pe ultimul loc din clasament, CSO Turceni, în deplasare, scorul final al partidei fiind de 2 la 1, acum, în etapa a 13-a, Voința Lupac a ieșit din nou victorioasă

Voinţa Lupac pare că și-a luat avânt și a reușit să fie mai determinată, aducând două victorii, în ultimele două etape disputate.

În etapa a 13-a, Voința Lupac s-a duelat cu echipa Jiul Petroșani și a învins-o.
Scorul final al meciului a fost de 4 la 0.

„Am întâlnit Jiul Petroșani o echipa care are în spate o istorie care iși propune întotdeauna acolo la vârf însă noi exact cum am declarat în ultimile săptămâni suntem pe Drumul cel bun și asta o spun rezultatele!intalneam fostul antrenor care a fost în precedenta mea și eram un pic temător ca ne cunoște prea bine traseele însă eram sigur ca jocul echipei este din ce în ce mai bun și o sa câștigam și astăzi! Am avut o prima repriza mai echilibrata unde reușim sa deschidem scorul prin Avramovici din 11m! A doua repriză intram foarte bine în meci și reușim și cel de-al 2- lea gol prin Giurica apoi încet, încet începem sa surclasam adversarul cu nenumărate oportunități și reușim încă 2 goluri prin Takenori și Danci!
Reușim să menținem aceiași intensitate și după min 60 și asta îmi da încredere în continuare ca munca întotdeauna este răsplătită.” – a transmis Mircea Manu, antrenorul Voinței Lupac.

Voința Lupac joacă cea de-a 14-a etapă contra echipei Universitatea Craiova, în deplasare. Meciul se va disputa, vineri, 24 noiembrie, de la ora 16.00.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *