Jean Gavril și BRUJA lansează „Geaca de piele”, o colaborare muzicală fresh și plină de energie

Jean Gavril și BRUJA lansează „Geaca de piele”, o colaborare muzicală fresh și plină de energie. Compusă de Jean Gavril, Lucian, Angus și BRUJA, „Geaca de Piele” este o piesă catchy, ce îți rămâne în minte încă de la prima ascultare. Proaspăta lansare este însoțită de un videoclip ce se mulează perfect pe atmosfera piesei. Lumina difuză, o motocicletă și, bineînțeles, ținute din piele sunt doar câteva elemente ce compun materialul video.

Creația muzicală a lui Jean Gavril cucerește cu încredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea îi definesc muzica – un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor ’60. Primele sale melodii „Totul sau nimic”, „Tocuri” și „Fată, bea cu mine” au cucerit din prima publicul român, iar piesa „Oh, Ramona” a devenit un succes internațional datorită filmului cu același nume.

Având un spirit cameleonic, Jean Gavril nu poate fi încadrat în limitele unui gen muzical, ceea ce îi accentuează versatilitatea și unicitatea. Artistul nu urmărește să revoluționeze trendurile industriei, ci transpune în muzică exact ceea ce trăiește, la maximum.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *