Liviu Teodorescu și Blanco se alătură producătorului Manuel Riva pentru noul lor single – „Portocală”

Liviu Teodorescu și Blanco se alătură producătorului Manuel Riva pentru noul lor single – „Portocală”. Videoclipul piesei este filmat la festivalul Beach, please!, unde cei trei au lansat și cântat pentru prima dată melodia și este ca un mini-documentar care cuprinde cadre de la repetiții, momente de pe scenă și secvențe din culisele festivalului.

„Portocală” este o combinație inedită de sunete dance și hip-hop și a fost realizată în timpul unui camp de creație, unde au fost prezenți cei trei artiști. Este scrisă și compusă de Liviu Teodorescu și Blanco, iar producția este marca Manuel Riva.

„Piesa a fost scrisă într-un camp la care am participat alături de Manuel Riva și Blanco și mi-a plăcut din primul moment modul în care stilul caracteristic al fiecăruia dintre noi se regăsește pe piesă. Sunt foarte încântat să fiu parte din acest proiect alături de băieți și sper ca această piesă să vă dea starea de bine pe care noi am avut-o în momentul în care am compus-o”, a declarat Liviu Teodorescu.

Manuel Riva a adăugat:

„Suntem foarte fericiți să lansăm această piesă împreună, deoarece am reușit să combinăm sunetele dinamice ale muzicii electronice cu vocea puternică a lui Liviu Teodorescu și stilul caracteristic al lui Blanco. Sperăm ca această piesă să fie pe placul tuturor și să inspire oamenii să trăiască la intensitate maximă”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *