Miley Cyrus a lansat videoclipul piesei „River”

Miley Cyrus a lansat videoclipul piesei „River”, extrasă de pe cel mai nou album al său – „Endless Summer Vacation”.

După hit-ul „Flowers”, Miley Cyrus prezintă un alt single de pe albumul „Endless Summer Vacation”. Este vorba despre „River”, o piesă energică, cu influențe ale anilor ’80. Totuși, versurile maschează un mesaj intim și personal ;).

Noua piesă este lansată alături de un videoclip alb-negru, regizat de Jacob Bixenman. Imaginile sunt elegante și senzuale, și o prezintă pe Miley dansând în ploaie alături de niște bărbați la bustul gol.

„A fost o perioadă din viața mea în care am trecut prin multe din punct de vedere emoțional și personal. Toate melodiile mele evoluează. Pot începe cu o problemă care se simte ca o ploaie de aprilie care nu se oprește niciodată, dar apoi începe să plouă cu dragoste”, a declarat Miley despre piesa „River”.

„Endless Summer Vacation” este cel de-al optulea album din cariera artistei de 30 de ani. Discul a fost lansat astăzi, 10 martie, și împărţit în două părţi, „AM” şi „PM”. Prima reprezintă ora dimineții, o atmosferă plină de energie și de noi oportunități. „PM” este o perioadă de odihnă și recuperare, dar și momentul ideal să ieși și să experimentezi.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *