Nicole Cherry prezintă ”Nu mai consum”, colaborare spectaculoasă cu Tata Vlad

După o perioadă de teasing intensă, așteptarea a luat sfârșit și fanii lui Nicole Cherry se pot bucura de noul single „Nu mai consum”, o colaborare extraordinară cu Tata Vlad, fondatorul B.U.G. Mafia.

Piesa a fost compusă de Bianca Dragomir, Ștefan Ioniță, Mario Morar, Tata Vlad și Paul Iorga, iar producția poartă semnătura lui Ștefan Ioniță, Mario Morar și Paul Iorga.

Videoclipul de la „Nu mai consum” a fost regizat și filmat de Quba și o prezintă pe Nicole sexy și încrezătoare în forțele proprii, cu look-uri puternice create de echipa sa de beauty: Ana Cucută (make-up), George Cozma (hair) și Daria Georgescu (styling).

”Nu mai consum” e o piesă puternică, un dialog vijelios al unui cuplu în care ea simte că s-a dedicat în totalitate și că relația lor e de domeniul trecutului, iar el o învinovățește pentru dramă. Îi mulțumesc lui Tata Vlad că a venit cu forța și atitudinea specifică, cred că am conturat împreună o piesă de succes”, a spus Nicole Cherry.

,,A fost o plăcere să particip la piesă, pentru că Nicole este una dintre cele mai bune voci din România și o artistă în cel mai adevărat sens al cuvântului. Reîntâlnirea cu Global de asemenea, pentru că știu ce vor și se pare că facem lucruri bune împreună. Sper că ”Nu mai consum” va fi pe placul publicului și că se va simți efortul pe care l-a făcut întreaga echipă pentru proiect.”, a spus Tata Vlad.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *