Poşta închisă în minivacanța de 1 decembrie!

Compania Națională Poșta Română anunță programul instituției de stat pentru finalul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie(30 noiembrie – 1 decembrie), adăugând că este posibil ca „trimiterile poștale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulație”.

Compania Naţională Poşta Română a anunțat faptul că în zilele de miercuri, 30 noiembrie și joi, 1 decembrie 2022, toate oficiile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise.
Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora ziua de 30 noiembrie – Sfântul Apostol Andrei – Ocrotitorul României, precum și ziua de 1 decembrie – Ziua Națională a României sunt declarate zile de sărbătoare legală, în care NU se lucrează.

Astfel, programul de lucru al subunităților poștale va fi următorul:
Miercuri, 30 noiembrie – toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise;
Joi, 1 decembrie – toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise;
Începând de vineri, 2 decembrie – toate subunitățile poştale din mediul urban şi rural vor avea program normal de lucru.
Ca urmare a programului anunţat, este posibil ca trimiterile poştale prezentate în această perioadă să înregistreze timpi mai mari de circulaţie.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *