Shakira a lansat „Acrostico”, o baladă plină de emoție și melancolie

Shakira a lansat „Acrostico”, o baladă plină de emoție și melancolie. Piesa este acompaniată de un videoclip în care apar cei doi copii ai artistei, Milan și Sasha.

„Acrostico” este o dedicație poetică pentru cei doi copii. Mai mult, compoziția este construită astfel încât litera inițială a fiecărui rând de versuri, luate consecutiv, formează cuvinte. Shakira își folosește vocea specială pentru a-și exprima dragostea profundă și pură pentru copiii ei.

„Anul acesta, Milan a scris melodii care m-au făcut să plâng, iar Sasha și-a dedicat ore întregi cântând la pian și descoperindu-și vocea. Amândoi au petrecut ceva timp cu mine în studio și, după ce au auzit această melodie, au cerut să facă parte din ea. Au simțit-o și au interpretat-o în felul lor și pentru ei înșiși, cu aceeași pasiune și emoție a unei persoane care poartă muzică în ea”, a scris Shakira pe Instagram.

Videoclipul muzical evidențiază mesajul melodiei. Shakira și copiii săi interpretează împreună melodia la pian.

Printre alte single-uri lansate recent de Shakira se numără „Te Felicito” și „Monotonía”, melodii care au făcut mare vâlvă mediatică deoarece vorbesc despre despărțirea cântăreței de Gerard Piqué.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *