Taylor Swift a lansat videoclipul piesei „Lavender Haze”

Taylor Swift continuă povestea „Lavender Haze”, de data aceasta cu elemente vizuale. Așa cum se înțelege din titlu, culoarea lavandei este celebrată în videoclip. Inițial, Swift dansează înconjurată de un fum violet. Apoi, sufrageria ei devine un câmp cu flori violet. Cântăreața se îmbăiază într-o apă liliachie și, în final, adoarme pe un norișor, într-o galaxie sclipitoare.

În videoclip apare și Laith Ashley De La Cruz, un actor și activist transgender, care joacă rolul iubitului lui Swift.

„Lavender Haze” este a treia piesă de pe albumul „Midnights” ce primește un videoclip muzical. Anterior, Taylor le-a prezentat fanilor vizualurile pentru „Anti-Hero” și „Bejeweled”. Când a lansat discul, artista a dezvăluit că a creat o serie de „scurtmetraje muzicale” pentru a însoți piesele, „Midnights” fiind, de asemenea, și un album vizual.

„Midnights” este cel de-al cincilea album al lui Swift în puțin peste doi ani, după „Folklore” și „Evermore”. Au urmat apoi „Fearless (Versiunea lui Taylor)” și „Red (Versiunea lui Taylor)”, două reînregistrări ale primelor sale albume, un proiect pe care l-a întreprins după ce fosta ei casă de discuri a fost vândută.

Într-un fel, „Midnights” este revenirea lui Swift la pop-line după digresiunile ei din ultimii doi ani. Multe dintre versuri, așa cum a sugerat, seamănă cu introspecțiile de la miezul noptii, gândindu-se la presiunile vieții, la îmbătrânire, la sensul iubirii.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *