[VIDEO] Un grav accident de circulație s-a produs în cursul serii trecute, la Măureni! În accident au fost implicate o ambulanță și un autoturism.

 

Seara trecută, o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Caraș-Severin a fost implicată într-un accident de circulație! Ambulanța respectivă efectua un transfer de bolnavi între Spitalul Județean de Urgență Reșița și Spitalul Județean Timișoara. Este vorba de două persoane de sex feminin – mama și fiica, ce trebuiau duse la spitalul din Timișoara.
Accidentul s-a produs la o intersecție din comuna Măureni. Mașina ambulanței rula cu sirenele activate și girofarele aprinse spre Timișoara pe Drumul Național 58B.
În fața salvării, în același sens de mers, circula un autoturism. Conform declarației șoferului ambulanței, la un moment dat, autoturismul respectiv, a semnalizat și în același timp, a virat brusc spre stânga.
Impactul a fost unul foarte puternic, ambele autovehicule fiind grav avariate. Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit. Între timp, de la Reșița a venit o altă ambulanță care le-a preluat pe cele două paciente și le-a transportat spre Timișoara.
Polițiștii sosiți la fața locului i-au testat pe cei doi șoferi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Oamenii legii au efectuat cercetări la fața locului dar cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate care sunt cauzele producerii accidentului.
Se va continua cu cercetarea penală pentru vătămare corporală din culpă.

 

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *