Zhao și florianrus te anunță că lansează ,,Te-am pupat”

Zhao lansează prima colaborare dintre el și florianrus. ,,Te-am pupat” este o piesă jucăușă, cu un scenariu petrecut în luminile clubului, cu accent pe un flirt nevinovat, dintre două personaje fictive. florianrus completează, cu stilul său inconfundabil, versurile fresh ale lui Zhao, cu un refren ce îți va rămâne cu siguranță în minte.

Piesa a fost compusă de Anghel Antonio Nicolas (Zhao), David Enescu și Tudor Ion, iar de producție s-au ocupat Paul Iorga și Anghel Antonio Nicolas.

,,Piesa am făcut-o după ce am ajuns de la un concert de la mare, chiar de la o petrecere Takeovers, unde a pus muzică DJ Oldskull de la Bad and Boujee, de acolo și referințele. M-am distrat scriind povestea asta, iar din versuri îți poți da seama destul de ușor că vin dintr-o perspectivă expusă la rece a cuiva rănit de faptul că s-a implicat prea mult, când nu era cazul. Pe Florian îl știam de ceva vreme și mi-a venit în minte vocea lui de când trăgeam refrenul. La câteva zile i-am scris, a venit să audă piesa și a și înregistrat din prima variantă, ceea ce se și aude acum, iar după 3 ani și ceva a venit momentul să o lansăm.” ne spune Zhao.

,,E foarte cool piesa asta, e lejeră și are o poveste captivantă în interiorul versurilor. Mă bucur că Zhao s-a gândit la mine pentru aceasta colaborare și că în sfârșit o lansăm.” ne spune florianrus.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *