Caz șocant la Oravița! Cadavrul unui bebeluș a fost găsit la groapa de gunoi

Ieri, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt.

Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun.”, spun polițiștii.

 

Mai exact, descoperirea a fost făcută de un bărbat care a vrut să arunce niște resturi vegetale și care, la un moment dat, a observat mai mulți câini în jurul unui sac din plastic.

Realizând că ceva nu este în regulă, omul s-a apropiat de locul respectiv, unde a suferit un șoc în momentul în care a văzut că de fapt, în sac se afla trupul unui bebeluș.

Îngrozit, bărbatul a sunat imediat la 112, iar la fața locului au sosit polițiștii criminaliști care au izolat zona și au început cercetările.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *