Concert de harpă la Casa de Cultură din Bocșa

 

La Casa de Cultură din Bocșa va avea loc sâmbătă, 27 martie, un concert de harpă susținut de Rozalia Pataki.

În urmă cu aproximativ 10 ani a fost demarat un proiect numit „Bocșeni pentru Bocșa” iar de-a ungul timpului, numeroși oameni au sprijinit demersul proiectului, oferind cât mai mult și diversificând un act cultural bocșean, și nu numai!
„Buna Vestire – Muzica Zeilor, Bucuria Pământenilor” este deja un „brand”, iar concertul aniversar, ediția a X-a, va avea loc sâmbătă, 27 martie de la ora 18,00, în sala de spectacole a Casei de Cultura din Bocșa
Harpista Rozalia Pataki, membră a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, a ales ca an de an să vină acasă, la Bocșa, să încânte publicul iubitor de muzică clasică, și nu numai, iar harpa ei să fie „pionul” central al manifestării culturale.
La acest eveniment aniversar, Rozalia Pataki, va concerta, în premieră, la trei harpe: gotică, celtică și rusescă, iar din repertoriu fac parte lucrări muzicale clasice, de jazz sau chiar rock, va fi redată muzică clasică a compozitorilor Johann Sebastian Bach, Bela Bartok, Astor Piazzola, Van Morison, Debora Henson.

Cei care vor participa la acest concert, sunt rugați să respecte distanțarea fizică, normele în vigoare pentru prevenirea SarsCov-2 și să poarte mască.
Din cauza pandemiei locurile sunt limitate.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *