„Dor de cântec”

 

„Dor de cântec” In Memoriam „Velişcu Boldea“, ediţia XIV-a este Festivalul Folcloric propus de Consiliul Județean Caraș-Severin, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin în parteneriat cu Teatrul de Vest Reşiţa. Festivalul va avea loc în 23 februarie, de la ora 18.00 în sala de spectacole a Teatrului de Vest.
Programul va cuprinde o expoziție de costume populare din Banatul de Munte în holul Teatrului de Vest Reșița, un spectacol folcloric „Dor de cântec“ susţinut de Orchestra „Virtuozii Semenicului“ a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin în sala de spectacole a Teatrului de Vest.
Pe scenă vor urca Orchestra „Virtuozii Semenicului“ a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin – condus de Petrică Vița alături de soliști vocali vor fi Denisa Țanigoi, Ramona Vița și Mirabela Delia.
Spectacolul va fi transmis live, pe pagina Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin.
Sunt disponibile 50 de locuri, cu respectarea condițiilor impuse de starea de alertă.

Post Author: Patricia Bușcu

Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *