INNA revine cu o nouă colaborare alături de artistele Dhurata Dora și Stefflon Don, „Yummy”

INNA revine cu o nouă colaborare alături de artistele Dhurata Dora și Stefflon Don, și lansează videoclipul oficial al piesei „Yummy”. Lansată la sfârșitul anului 2022 cu lyric video, piesa „Yummy” a atras atenția publicului, iar acum se bucură de un videoclip așa cum se cuvine. Melodia a fost produsă de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, scrisă de Alida Garpestad Peck, Rollo, Alexandru Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen și versuri de Alida Garpestad Peck, Rollo, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic.

Videoclipul oficial a fost regizat și filmat de NGM Creative, Bogdan Păun și Alexandru Mureșan, echipa cu care INNA colaborează de obicei.

„Este minunat să lucrezi cu artiști talentați precum Dhurata Dora și Stefflon Don, sunt fericită pentru această colaborare și că ne putem sprijini una pe cealaltă în a face ceea ce ne place cel mai mult: să transmitem iubire prin muzică. Enjoy!”, a spus INNA.

Stefflon Don a adăugat:

„În sfârșit vă puteți bucura de această surpriză <>. M-am distrat la filmările acestui videoclip și sper să vă placă această colaborare pe cât îmi place și mie. Multă iubire! Enjoy!”.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *