Misha Miller se pregătește să cucerească România cu într-un minut! După 22 de ani!

Celebra piesă Un minut a trupei Hi-Q a cucerit topurile muzicale și a rămas una dintre cele mai celebre piese românești. Chiar și astăzi, este suficient să ascultăm câteva cuvinte din piesă și sigur reușim să cântăm continuarea fără probleme.

Acum, la 22 de ani de la prima lansare, piesa revine în atenția publicului cu un remake cântat de Misha Miller, artista care a cucerit topurile internaționale. Varianta Mishei Miller păstrează refrenul captivant al melodiei originale, dar adaugă strofe noi care să pună amprenta artistei.

Valorificând talentul Mishei Miller și popularitatea de durată a hitului original, Un minut promite să aibă un succes fulminant, având potențialul de a merge pe urmele piesei originale, care este considerată unul dintre cele mai mari hituri din industria muzicală românească.

„Abia aștept să vedem reacția publicului, sunt curioasă ce vor spune cei care au trecut prin emoțiile inițiale, în 2001 când a fost lansată piesă. Sunt curioasă ce vor simți acum, peste 22 ani, și sunt curioasă și de ce va spune tânăra generație. Este prima mea piesă în limba română și sper să ajung la sufletul publicului. Am desigur mari emoții.” declară Misha Miller.

Un minut este primul single în limba română lansat de cântăreață. În ciuda faptului că a obținut faima internațională, Misha Miller plănuiește să cucerească publicul din România prin interpretarea ei emoționantă.

„Ideea clipului mi-a venit după ce am văzut clipul original și am vrut să fac o punte în timp. M-am inspirat de acolo și am dezvoltat pe o nouă poveste, care să mi se potrivească mie. Este un clip de stare, menit să stârnească emoții.” mai spune artista.

Piesa face parte dintr-o serie de remake-uri lansate de Roton Music în pregătirea anului 2024, când casa de discuri va sărbători 30 de ani de activitate – #rotonmusic30.

Post Author: www.banatfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *