O femeie a fost răpită în plină zi, pe Calea Caransebeșului din Reșița


Oamenii legii fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și complicitate la infracțiunea de lipsire de libertate, tâlhărie și lovire sau alte violențe. Față de un bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile și față de o femeie măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

„Luni, 22 mai, în jurul orei 16.00, o femeie a apelat SNUAU 112 sesizând că este răpită și a solicitat ajutor, fără a preciza numele și locul în care se află.

Polițiștii au reușit imediat să identifice persoana care a făcut sesizarea, iar, ulterior, au găsit-o în localitatea Apadia, unde ar fi fost dusă de fostul concubin, împotriva voinței sale.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că luni, la ora 15.50, în timp ce tânăra de 19 ani se afla în municipiul Reșița, pe strada Calea Caransebeșului, ar fi fost luată cu forța și urcată într-un autoturism de fostul concubin, un bărbat de 28 de ani, din Apadia.

Acesta ar fi fost ajutat de o femeie de 31 de ani, care ar fi condus autoturismul respectiv și care, pe parcursul deplasării, i-ar fi luat victimei telefonul mobil.

Luni, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, acesta a fost prezentat Judecătoriei Reșița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a acestuia.

Astăzi, față de femeia de 31 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *