Peste 50 de locuri de muncă vacante

54 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul de Munte.

Cele mai multe locuri disponibile sunt în Bocșa unde angajatorii pun la dispoziție următoarele posturi:brutar, coafor, frizer, electrician constructor montator aparataj si cabluri de joasa tensiune,inginer electromecanic, lacatus mecanic, manichiurist, mecanic auto, muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii, operator la masini-unelte cu comanda numerica, sudor, tehnician electromecanic și tehnolog alimentatie publica.

La Caransebeș angajatorii caută asistent medical fizioterapie,conducator auto transport rutier de marfuri, fiziokinetoterapeut, lucrator comercial, manipulant marfuri, maseur, ofiter operatiuni financiar-bancare, operator la roboti industriali și vânzator.

La Anina se caută asistent medical generalist.

La Moldova Nouă se caută electrician de întretinere si reparatii, muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet, sofer de autoturisme si camionete și vânzător.

La Oțelu Roșu se caută vânzator.

La Reșița angajatorii caută casier, primitor-distribuitor materiale si scule, sef/sef adjunct centru exploatare retele electrice și vânzator.

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro.

Post Author: Andreea Ilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *