Ștefan Lucian, pe locul 4 cu echipa la Cursa Europeană de alergare pe șosea U20

Atletul caransebeșean Lucian Ștefan a participat împreună cu echipa sa, la Cursa Europeană de alergare pe șosea și au obținut locul 4 la competiția adresată sportivilor din categoria de vârstă Under 20 de ani.

 

Atletul caransebeșean Lucian Ștefan a participat împreună cu echipa sa, la Cursa Europeană de alergare pe șosea, competiție adresată sportivilor din categoria de vârstă Under 20 de ani, unde s-au clasat pe locul 4.
Atletul caransebeșean Lucian Ștefan a participat și a reprezentat cu succes țara la cea mai recentă competiție la care a participat împreună cu ceilalți sportivi din echipa masculină a României, Cursa Europeană de alergare pe șosea U20! Competiția s-a desfășurat la Oderzo în Italia.
Astfel Lucian Ștefan împreună cu Dragoș Pop, Alin Savlovschi și Ciprian Costin s-au clasat pe locul 4, după Franța, Italia și Spania.

„Este cea mai importantă competiție europeană de alergare pe șosea pentru nivelul juniorilor U20. Comportarea băieților noștri a fost excelentă” a transmis antrenorul emerit Cristian Dragomir.
Atletul caransebeșean Lucian Ștefan progresează de la zi la zi, de la un antrenament la altul, de la competiție la competiție.
În cadrul competiției, caransebeșeanul Lucian Ştefan a obținut o clasare foarte bună. A obținut, locul 7 la proba individuală realizând astfel un nou personal best, mai bun cu 57 secunde decât cel pe care îl avea.
Lucian s-a pregătit anul acesta pentru probele de 3000 metri și 5000 şi 1500 metri. La toate aceste probe, Lucian Ștefan a obținut un nou personal best, pe parcursul acestui an, la competițiile la care a participat.

Lucian Ștefan s-a pregătit intens pentru competiții în cadrul unui cantonament la mare, în Bulgaria, unde a combinat utilul cu plăcutul.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *