Toamnă cu temperaturi ridicate și ploi puține, în majoritatea regiunilor țării!

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarea perioadă, mai exact vremea de acum și până în data de 14 noiembrie.
Astfel, potrivit meteorologilor, va fi în continuare o toamnă cu temperaturi mai ridicate decât cele normale acestei perioade, iar cantitățile de precipitații vor fi destul de scăzute.
Săptămâna aceasta temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în regiunile vestice, nordice și centrale, dar mai ales la munte, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.
Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice.
În următoarea săptămână și anume, în intervalul 24 – 31 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în partea de sud a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

În săptămâna 31 octombrie – 07 noiembrie, temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice și centrale, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.
În săptămâna 07 – 14 noiembrie, temperaturile se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, precizează meteorologii.

Post Author: Patricia Bușcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *